Book a Free Consultation

Let’s get started.

Request a free consultation
Incomplete field(s). Please fix the errors and try submitting again.

Δικηγόροι για σωματικές βλάβες που μιλούν ελληνικά

';

Είμαστε ένα δικηγορικό γραφείο με αντικείμενο τις σωματικές βλάβες, την ασφάλιση και την αναπηρία και δραστηριοποιούμαστε στον Ατλαντικό Καναδά. Βοηθάμε άτομα σε ολόκληρο τον Ατλαντικό Καναδά που έχουν υποστεί σωματικές βλάβες σε ατύχημα ή σ τα οποία δεν έχε γίνει αποδεκτή η παροχή επιδομάτων αναπηρίας.

Στην περίπτωση που έχετε υποστεί σωματική βλάβη σε ατύχημα ή δεν έχει γίνει αποδεκτή η παροχή επιδομάτων αναπηρίας, η συνεργασία με το δικηγορικό μας γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε τον διακανονισμό που δικαιούστε.

Request a free consultation - GREEK
Incomplete field(s). Please fix the errors and try submitting again.

Γιατί χρειάζεστε το δικηγορικό γραφείο MacGillivray Injury Law

Κατά τα 30 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας μας, έχουμε βελτιώσει στην MacGillivray Injury Law τις διαδικασίες μας για την παροχή επαγγελματικών νομικών υπηρεσιών στους πελάτες μας. Δεδομένου ότι οι σωματικές βλάβες και η ασφάλιση είναι το μοναδικό αντικείμενο της MacGillivray Law, καταλαβαίνουμε τη θέση που βρίσκονται οι πελάτες μας και πόσο δύσκολη και αγχωτική μπορεί να είναι αυτή η διαδικασία. Οι δεκαετίες εμπειρίας που διαθέτουμε έχουν διαμορφώσει τις διαδικασίες μας για να μπορούμε να απαλύνουμε ένα μέρος του άγχους και των δυσκολιών που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι πελάτες μας κατά τη διάρκεια της διαχείρισης μιας σωματικής βλάβης που υπέστησαν.

Η MacGillivray Law είναι ένας τεχνολογικός πρωτοπόρος στον νομικό κόσμο. Η ομάδα μας είναι εξοπλισμένη με εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας για τη διαχείριση αρχείων και την επικοινωνία με τους πελάτες ώστε να διασφαλίσει ότι δεν ερχόμαστε αντιμέτωποι με εσωτερικές καθυστερήσεις και ότι μπορούμε να επικεντρωθούμε σε εσάς και στην υπόθεσή σας.

Η πρόσληψη ενός δικηγόρου σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά από ένα τροχαίο ατύχημα που οδήγησε σε σωματικές βλάβες έχει διάφορα πλεονεκτήματα. Μπορεί να επιταχύνει την υπόθεσή σας, καθώς ο δικηγόρος μπορεί να εμπλέξει τους σωστούς εμπειρογνώμονες, να προστατεύσει τα δικαιώματά σας όταν προβαίνετε σε δηλώσεις, να σας βοηθήσει να λάβετε κάλυψη για ιατρική περίθαλψη, να σας προσφέρει ηρεμία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και να σας παράσχει τη μόχλευση για να λάβετε μια δίκαιη αποζημίωση.

  1. Ταχύτητα: Οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν το χρόνο με το μέρος τους, ενώ το άτομο που υπέστη τη σωματική βλάβη μπορεί να χρειάζεται μια ταχύτερη επίλυση για να αντεπεξέλθει στις οικονομικές πιέσεις.
  2. Αποδεικτικά Σ τοιχεία Ε μπειρογνωμόνων: Ακόμη και σε απλές περιπτώσεις, ένας τραυματίας μπορεί να χρειαστεί να προσκομίσει αποδεικτικά στοιχεία από ιατρούς και παρόχους θεραπείας σε έναν κριτή. Σε περιπτώσεις πιο σοβαρών σωματικών βλαβών, ένας τραυματίας μπορεί να χρειαστεί γνωμοδοτήσεις από εμπειρογνώμονες, συμπεριλαμβανομένων εξειδικευμένων ιατρών, μηχανικών και οικονομικών εμπειρογνωμόνων, οι οποίες θα συμπεριληφθούν στον φάκελο των κριτών ώστε να αξιολογηθεί η πληρωμή που δικαιούστε. Ένας καλός δικηγόρος γνωρίζει τι χρειάζονται και θα χρηματοδοτήσει το κόστος της συγκέντρωσης των εν λόγω αναφορών για εσάς.
  3. Δηλώσεις: Τα πράγματα που λέτε ή ο τρόπος που απαντάτε στις ερωτήσεις θα μπορούσαν να αποσπαστούν από τα συμφραζόμενα και κατόπιν να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας. Με τη βοήθεια ενός δικηγόρου, θα έχετε υποστήριξη ώστε να αποφύγετε τις συνήθεις παγίδες και να διασφαλίσετε ότι οι δηλώσεις σας είναι σαφείς και δεν θα παρερμηνευτούν.
  4. Ιατρική Περίθαλψη: Η ιατρική περίθαλψη είναι σημαντική για την υπόθεσή σας και για την ανάρρωσή σας. Έχετε καθήκον να μετριάσετε τις βλάβες σας ή να προσπαθήσετε να γίνετε καλύτερα, οπότε θα πρέπει να ακολουθείτε τις συστάσεις της ιατρικής ομάδας που σας παρακολουθεί για την ιατρική σας περίθαλψη και τυχόν βοηθήματα. Μερικές φορές, είναι δύσκολο να λάβετε τη χρηματοδότηση για τη θεραπεία σας ακόμα κι από τη δική σας ασφαλιστική εταιρεία. Ένας καλός δικηγόρος έχει τα εργαλεία για να παρακινήσει την ασφαλιστική εταιρεία σας για να διασφαλιστεί ότι χρηματοδοτεί σωστά την ιατρική σας περίθαλψη.
  5. Σιγουριά: Σε ό,τι αφορά την ασφαλιστική κάλυψη των τροχαίων ατυχημάτων υπάρχουν διάφορες ανατροπές, εξελίξεις και λεπτές διαφοροποιήσεις. Είναι δουλειά του δικηγόρου σας να κατανοήσει τις ιδιαίτερες περιστάσεις της περίπτωσής σας και να εφαρμόσει το νόμο και τα οφέλη που είναι διαθέσιμα για αυτήν. Ο δικηγόρος θα πρέπει να παρακολουθεί τα χρονοδιαγράμματα και να διασφαλίζει ότι δεν χάνεται τίποτα. Μια καλή νομική ομάδα είναι εκεί για να σας δίνει σιγουριά και για να σας βοηθά να νιώθετε λιγότερο άγχος, ώστε να γνωρίζετε ότι τα βασικά στοιχεία αντιμετωπίζονται και δεν κάνετε τίποτα λάθος.
  6. Μόχλευση: Όταν διαπραγματεύεστε με ασφαλιστικές εταιρείες, μπορεί να νομίζετε ότι απειλώντας να προσλάβετε έναν δικηγόρο διαθέτετε σημαντική μόχλευση. Ακόμα κι αν μπορούσατε να εκτιμήσετε την υπόθεσή σας με ακρίβεια, η απειλή πρόσληψης δικηγόρου δεν αρκεί. Για να υπάρξει μόχλευση, η υπόθεση πρέπει να τεκμηριωθεί σωστά με τα σωστά αποδεικτικά στοιχεία, ώστε ο ασφαλιστικός πραγματογνώμονας να μπορέσει να δικαιολογήσει τον διακανονισμό στα επιβλέποντα ασφαλιστικά στελέχη. Η απειλή πρόσληψης δικηγόρου είναι μια ήπια απειλή που δεν προκαλεί ανησυχία στην ασφαλιστική εταιρεία. Το να έχετε έναν δικηγόρο που να μπορεί να χτίσει τα αποδεικτικά στοιχεία και να μοχλεύσει τη διαδικασία για να βοηθήσει στην επίτευξη ενός δίκαιου διακανονισμού μπορεί να κάνει μια σημαντική διαφορά.
Request a free consultation - GREEK
Incomplete field(s). Please fix the errors and try submitting again.

Αναγνώριση από Σ υναδέλφους

Τα βραβεία από τους συναδέλφους μας αποδεικνύουν ότι είμαστε οι κορυφαίοι δικηγόροι τραυματισμών στον Ατλαντικό Καναδά.

Η ομάδα μας

Στην MacGillivray Injury Law, διαθέτουμε μια ομάδα που απαρτίζεται από 34 δικηγόρους, 26 νομικούς βοηθούς και 51 μέλη προσωπικού υποστήριξης που συνεργάζονται για την παροχή επαγγελματικών και συμπονετικών νομικών υπηρεσιών στους πελάτες μας. Συνολικά, η ομάδα μας διασφάλισε την αποζημίωση περισσότερων από 1.500 πελατών το 2023.

Η ομάδα μας μιλάει 12 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένης της Ελληνικής. Μπορείτε να αισθάνεστε άνετα γνωρίζοντας ότι έχετε μια νομική ομάδα που μιλάει τη γλώσσα σας και σας καταλαβαίνει.

Οι νομικές γνωμοδοτήσεις είναι δωρεάν.

Εάν θέλετε να μάθετε τις νομικές σας επιλογές χωρίς καμία υποχρέωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού για μια δωρεάν νομική γνωμοδότηση.

Request a free consultation - GREEK
Incomplete field(s). Please fix the errors and try submitting again.

Δεν πληρώνετε προκαταβολικά.

Πληρωνόμαστε μόνον εφόσον επιτύχουμε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα στην υπόθεσή σας. Η διαχειριστική αμοιβή είναι ένα συμφωνημένο ποσοστό του νικητήριου διακανονισμού.

Ποιο είναι το πρώτο βήμα;

Μόλις μας προσλάβετε, συγκεντρώνουμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία για τον φάκελό σας. Λαμβάνουμε μέτρα για την υποβολή της υπόθεσής σας στο δικαστήριο και θα έρθουμε σε επαφή με τα άτομα ή / και τις οντότητες εναντίον των οποίων θα υποβάλουμε την αξίωση.

Request a
Free Consultation

MacGillivray Law is a personal injury law firm with offices in Nova Scotia, New Brunswick, and Newfoundland and Labrador. We serve clients all across Canada.

If you cannot travel to one of our offices, we will accommodate your circumstances and travel needs. We can provide a consultation by phone, Zoom, or FaceTime, or travel to meet you in your home when required.

If you would like to learn your legal options at no obligation, contact us today to set up a free consultation.

Request a free consultation
Incomplete field(s). Please fix the errors and try submitting again.